ÖĞRETMENLERİMİZ

• Aygül TEMİZ - İngilizce Öğretmeni

Muğla doğumludur. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde tamamlamış olup kurumumuzda 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren İngilizce öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Aynur KAY - Fizik Öğretmeni

Lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümünde tamamlamış olup yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde yapmıştır. Kurumuzda 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren fizik öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Bahtiyar YİĞİT - Matematik Öğretmeni

Lisans eğitimini Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünde tamamlamıştır. Kurumumuzda 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren matematik öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Binevş ATBAŞ - Rehberlik ve Psikolojik Danışma

Lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Kurumumuzda 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren Rehber Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

• Emine ŞAHİN - Coğrafya Öğretmeni

Lisans eğitimini Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünde tamamlamıştır. Pedagojik Formasyon Eğitimini İstanbul Üniversitesi' nde almıştır. Kurumumuzda 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren coğrafya öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Fatma AYDIN - Meslek Öğretmeni

Lisans eğitimini Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünde tamamlamıştır. Kurumumuzda 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren meslek öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Ferda ÖZTÜRK - Kimya Öğretmeni

Lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünde tamamlamış olup yüksek lisansını Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde yapmıştır. Çeşitli eğitim kurumlarında çalıştıktan sonra okulumuzda 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren kimya öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Hakan ÇAKIR - Matematik Öğretmeni

Lisans eğitimini Bilgi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik(İngilizce) bölümünde tamamlamıştır. Uluslararası İngilizce Sertifikası (TESOL) bulunan öğretmenimiz çeşitli eğitim kurumlarında çalıştıktan sonra 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren okulumuzda matematik öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Hasret Kişmir ÇELİK - Biyoloji Öğretmeni

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünde tamamlamıştır. Çeşitli eğitim kurumlarında ve hastane laboratuvarlarında çalıştıktan sonra okulumuzda 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren biyoloji öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Murat KURT - Tarih Öğretmeni

Lisans eğitimini Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde tamamlamıştır. Kurumumuzda 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren tarih öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Duygu Tenekeci YAZICIOĞLU - Meslek Öğretmeni

Lisans eğitimini Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’ nda tamamladıktan sonra 5 yıl süreyle Çapa Tıp Fakültesi Yenidoğan ve Yoğun Bakım Servisi’ nde görev yapan öğretmenimiz Trakya Üniversitesi’ nde pedagojik formasyonunu almış olup okulumuzda 2015-2016 eğitim-öğretim yılından itibaren meslek öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Hilal KEKLİK - Meslek Öğretmeni

Lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Hemşirelik bölümünde tamamlamış olup Çapa Tıp Fakültesi, Arnavutköy Devlet Hastanesi, Bağcılar Devlet Hastanesi gibi hastanelerde çalıştıktan sonra formasyon eğitimini Trakya Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Okulumuzda 2015-2016 eğitim-öğretim yılından itibaren meslek öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Merve EKŞİ - Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

Lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlahiyat bölümünde tamamlamıştır. Kurumumuzda 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

• Mehmet KARAMAN - Biyoloji Öğretmeni

• Esra ÇETİN - Meslek Öğretmeni